I wish you would now how delicious it is! A mix of crispy crust and a tender egg filling with smoky flavor and a touch of colorful spring vegetables. Yes, I already dream about spring. Even though if the weather like we do have now here would be in Ukraine, everybody would say: "Spring is here". But there is still no green colors outside, no sweet aromas in the air and no colorful clothes.
Try to make this French Quiche (video) and a peace of spring will visit your kitchen=)

Ingredients:
- 1 puff pastry sheet
- 1/2 Lb smoked bacon (you can substitute it with any other meat you happen to have in your fridge)
- 6 eggs
- 3/4 cup heavy cream
- 1 cup grated cheese
- 1 red bell pepper (diced)
- 1/4 cup spring onions
- 1/2 tsp salt
- 1/2 tsp black pepper
Process:
- Preheat oven to 390 F.
- Grease a spring form.
- Roll the puff pastry so it would fit the form. Hide all the corners and make high sides.
- Put the form into the fridge while you prepare all other ingredients.
- Cut the bacon into small pieces. Put a frying pan on a burner and add some oil (it will help the bacon to crisp up) and fry the bacon until golden brown and crispy.
- Crack 6 eggs into a mixing bowl, add heavy cream, salt (remember that bacon and cheese are quite salty). Mix everything well.
- Get the spring form out of the fridge.
- Assemble the quiche by putting the bacon on the bottom, then add the bell pepper and spring onions.
- Pour out the egg mixture.
- Add the cheese on the top and let it sink into the egg mixture. Crack some black pepper on top.
- Bake the quiche for 40 minutes.
- Let it cool off for at least 10 minutes before serving.

Enjoy!
With love,
Alina
Вы бы только знали, насколько это вкусно! Хрустящая корочка теста, нежная яичная начинка со вкусом копченостей и весених овощей. Да, я уже мечтаю о весне, несмотря на то, что у нас по украинским меркам уже весна полным ходом, но нехватает зеленых красок, сладкого аромата в воздухе и яркой одежды.
Попробуйте приготовить этот замечательный французский пирог Киш (видео) и частичка весны посетит и вашу кухню=)
Попробуйте приготовить этот замечательный французский пирог Киш (видео) и частичка весны посетит и вашу кухню=)
Ингредиенты:
- 1 лист слоеного теста
- 200 гр бекона (можна заменить любым другим мясом, которое у вас есть)
- 6 яиц
- 200 мл жирных сливок
- 100 гр твердого сыра
- 1 красный сладкий перец
- 2 стручка зеленого лука
- 0.5 ч.л. соли
- 0.5 ч.л. черного перца
Способ приготовления:
- Разогрейте духовку на 200С.
- Смажьте маслом форму для выпекания.
- Раскатайте тесто, вложите его в форму для выпекания и сделайте высокие бортики, чтобы начинка не вытекала.
- Поставьте форму с тестом в холодильник, пока вы будете работать с остальными интредиентами.
- Нарежьте бекон на небольшие кусочки. На сковороду добавьте немного масла (бекон станет более хрустящим) и жарьте бекон до тех пор, пока он не станет золотистого цвета.
- Вбейте 6 яиц в миску, добавьте сливки и соль (соли много не нужно, так как бекон и сыр довольно соленые). Хорошо перемешайте.
- Достаньте форму из холодильника.
- На дно выложить бекон, затем перец и лук.
- Залить овощи яичной смесью.
- Сверху притрусить сыром и черным перцем.
- Выпекать киш 40 мин.
- После выпекания дайте пирогу остыть в течение 10-15 минут.

Приятного аппетита!
С любовью,
Алина
No comments:
Post a Comment