Страницы

Wednesday, February 10, 2016

~Hash browns~/Деруны


 I have always loved fresh homemade Hash browns Hash browns (video). The smell of them remind me of my mother's cozy kitchen and these memories bring so much warmth and joy into my heart. It is so easy to make them, but the result is stunning. They always turn out very delicious, beautifully looking and homey. So, whenever you think of cooking something very quickly and all you have are potatoes and eggs, please, cook the hash browns and all your dear ones will be very thankful =)



Ingredients:

  • 5 medium size potatoes
  • 1 egg
  • 1 tsp garlic powder
  • 2 Tbs all purpose flour 
  • 1/2 Tbs salt
  • 1/2 tsp black pepper
Process:

  1. Pell the potatoes and grate them on a fine grater
  2. Add an egg, garlic powder, flour, salt and pepper. Mix well
  3. Set a frying pan on a burner and add some olive oil 
  4. When oil is hot, spoon the hash browns and cook them until golden brown from each side. Approx. for 2 min.
  5. Serve them with whatever you like. But my idea is: some spring onions and a dollop of sour cream.  

With this amount of ingredients you end up having 15 or 16 hash browns.
Have a great day. With love,
Alina


Я всегда очень любила свежие домашние Деруны (видео). Их запах напоминает мне об уютной кухне моей мамы и от этих воспоминаний так тепло и радостно на сердце. Деруны очень просты в приготовлении, но результат -  потрясающий. Они всегда получаются вкусными, красивыми на вид и такими домашними. Поэтому если вы думаете приготовить что-нибудь простое и все, что у вас есть - это картошка и яйца, то прошу, приготовьте эти деруны и ваши родные будут вам очень благодарны =)

Ингредиенты:

  • 5 картошек
  • 1 яйцо
  • 1 ч.л сухого чеснока
  • 2 ст.л муки
  • 0,5 ст.л соли 
  • 0,5 ч.л черного перца




Способ приготовления:

  1. Почистить картошку и натереть на мелкой терке
  2. Добавить к картошке яйцо, чеснок, муку, соль и перец. Хорошо перемешать 
  3. Поставьте сковородку на средний огонь и добавьте оливкового масла
  4. Жарить на среднем огне до золотистой корочки, с каждой стороны
  5. Подавайте их с теми продуктами, с которыми вы любите. Но моя идея: зеленый лук и немного сметаны.


Из этого количества ингредиентов получается около 15 дерунов.
Приятного аппетита;)
С любовью,
Алина













No comments:

Post a Comment