Страницы

Saturday, March 5, 2016

~Roasted Asparagus~/ Спаржа запеченная в духовке




I love Asparagus so much! But it has to be crunchy=) I found a perfect recipe for myself, it doesn't take much effort, but the result is stunning. I would like to share this recipe with you. You will not regret, I promise=)

Ingredients:

  • 1 batch of asparagus 
  • 1 tsp salt 
  • 1 tsp black pepper 
  • 1 tsp garlic powder 
  • 1 tsp lemon juice

Process:

  1. Preheat oven to 390F
  2. Get rid of the tough asparagus stems. Just bend the asparagus and it will break exactly where it has to.
  3. Add some olive oil to the asparagus.
  4. Add salt, pepper, garlic powder and lemon juice. Mix everything well.
  5. Transfer asparagus onto a baking sheet, bake for 15 minutes.
  6. You may serve the asparagus with crispy bacon and a fried egg.
Enjoy!
With love,
Alina

Как же я люблю спаржу (видео)! Только она обязательно должна быть чуточку хрустящей=) Я нашла для себя идеальный рецепт, который требует минимум усилий, а результат - просто непревзойденный. Делюсь этим рецептом и с вами. Вы не пожалеете, я обещаю=)
Я надеюсь, что вы сможете найти этот прекрасный продукт в ваших местных магазинах.

Ингредиенты:

  • 1 связка спаржи (около 30 штук)
  • 1 ч.л соли
  • 1 ч.л черного перца
  • 1 ч.л сухого меленного чеснока
  • 1 ч.л лимонного сока

Способ приготовления:

1. Разогрейте духовку до 200С.
2. Избавьтесь от жестких концов спаржи, отламывая их.
3. Полейте спаржу маслом.
4. Добавьте соль, перец, чеснок и сок лимона. Хорошо все перемешайте.
5. Переложите спаржу на противень и выпекайте 15 минут.
6. По желанию, подавайте спаржу с хрустящим беконом и яйцом.

Приятного аппетита!
С любовью, Алина










No comments:

Post a Comment